Centrul media

Citiţi mai jos ultimele noastre anunţuri și comunicate de presă.

Ultimele noutăți

Lumos a câştigat marele premiu în cadrul competiţiei britanice Charity Awards 2015

19/06/2015

Organizaţia Lumos este onorată şi încântată că a câştigat marele premiu „Organizaţia de caritate a anului” în cadrul prestigioasei competiţii britanice Charity Awards 2015, care s-a desfăşurat noaptea trecută la Londra.

Dosarul de participare la competiţie a fost completat în baza rezultatelor obţinute în cadrul proiectului „Dezvoltarea şi promovarea educaţiei incluzive”, implementat de Lumos, care a contribuit la instituirea unui sistem de învăţământ cu adevărat incluziv în Moldova pentru mii de copii cu cerinţe educaţionale speciale.

Juriul a fost atât de impresionat, încât a decis să-i ofere Lumos nu doar premiul pentru cea mai bună organizaţie la categoria „Asistenţă şi dezvoltare internaţională”, dar şi marele premiu, acordat în cadrul unui eveniment la care au participat 30 de organizaţii de caritate de succes din Marea Britanie.

Georgette Mulheir, director executiv Lumos, şi Dr Irina Malanciuc, director Lumos Moldova, au primit premiile din partea organizatorilor competiţiei. Citiţi un material mai detaliat, care conţine fotografii de la eveniment, pe pagina web a organizatorilor competiţiei, Civil Society Media – http://www.charityawards.co.uk/jk-rowling-charity-scoops-top-prize-at-ch...

explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.
×