Despre noi

Echipa noastră

Manager financiar

Mariana Patrașcu

Manager financiar

Fac parte din echipa Lumos deja de mai mulţi ani. Lucrez în calitate de manager financiar şi sunt responsabilă de tot ceea ce înseamnă planificarea bugetară şi utilizarea resurselor financiare în conformitate cu scopul şi obiectivele stabilite în cadrul fiecărui proiect implementat de Lumos Moldova. Alături de alți colegi din echipa managerială, mă implic în procesul de elaborare, monitorizare și evaluare a planurilor de activitate pentru fiecare proiect în parte. Printre atribuţiile mele de bază se numără pregătirea rapoartelor financiare lunare, trimestriale şi anuale, dar şi administrarea sectorului ce se referă la resursele umane.

Înainte de a mă alătura echipei Lumos, am lucrat în calitate de contabil și asistent de auditor în alte organizații internaționale, cum ar fi IREX sau Deloitte. La începutul carierei mele, am acumulat experienţă datorită rolului şi sarcinilor pe care le îndeplineam în implementarea unui şir de proiecte din diferite domenii, precum consolidarea societății civile, educație, dezvoltarea mass-media, programe pentru tineret.

În prezent, mă bucur că sunt în familia Lumos. Îmi place să știu că pot contribui direct la schimbările care au loc în sistemul de îngrijire a copilului din ţara noastră. Mă bucur pentru fiecare copil pe care îl ajutăm să părăsească instituţia rezidenţială şi să se reîntoarcă în familie şi comunitate. Admir curajul familiilor de a depăşi dificultăţile şi a le oferi copiilor tot ce este mai bun. Sunt convinsă că doar cu eforturi comune le putem asigura tuturor copiilor un viitor mai sigur şi mai prosper.

explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.
×